DK-5300 Kerteminde

Atomaffald Nej Tak

BREAKING NEWS hørte vi fra Revyholdet mange gange til forårsfesten og så kom der en bette nyhed som vi grinede af... Men den 4. maj 2011 har virkeligheden igen overgået fantasien, med meldingen om at Kertinge Mark er udpeget til deponeringsplads for atomaffald. Derfor er denne side oprettet til alles brug for samling og kommentarer omkring de lokale fremtidsplaner... Brug siden til dine kommentarer og ideer! Og siden blev i starten brugt til de indsamlede 8.255 NEJ-stemmer. Med venlig hilsen og på vegne af AtomAffaldgruppen i Kerteminde Kommune: Inger Larsen, Jørgen Lindø, Ejnar Rath, Karen Fomsgaard, Else Møller, Jørgen Povlsen, Bente Køster, Erland Porsmose, Søren Larsen, Torben Andersen, Dorte Frandsen, Peter Normann, Rikke Holm, Torben Larsen Atomposten hold dig opdateret på dette link: https://sites.google.com/site/atomaffaldklarhed/home/saadan-kan-du-informere-dig

Skrevet af karen fomsgaard, d. 06-06-2011

Protest indsamling
Vi satser på at have underskrifterne mod atom affald samlet ind og klar til mødet d.15 juni.
På indsamlernes vegne
Karen

E-mail:

foms

@gawenda.dk

Skrevet af Kerteminde Kommune, d. 01-06-2011

Borgermøde om atomaffald på Kertinge Mark

Kerteminde Byråd er sammen med lokale aktører i Kertinge utilfreds med, at Indenrigsministeriet har bragt Kertinge Mark i spil som en mulig fremtidig placering af et atomaffaldsdepot. Derfor sættes gang i forskellige initiativer, som skal sikre, at lokalområdets argumenter og synspunkter bliver inddraget i debatten, inden der skal træffes en endelig beslutning om placeringen af affaldet.

Kommunen er sammen med de lokale kræfter i Kertinge initiativtager til et borgermøde.

Den 15. juni 2011 kl. 19.00 i Nymarkskolens idrætshal.

På borgermødet orienteres fra Indenrigsministeriet om baggrunden for udpeg-ningen af 6 mulige placeringssteder i Danmark, herunder Kertinge Mark. Der gives samtidig oplæg om de problemstillinger, som kommune og lokale beboere ser i placeringen, og endelig inviteres de fynske folketingspolitikere til at deltage i en debat om sagen.

Borgmester Sonja Rasmussen, der er blandt initiativtagerne til mødet, siger: - Vi blev naturligvis alle meget chokerede over at se, at Kertinge Mark kunne blive ud-peget til deponeringplads, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt til at beslutningstagerne forholder sig sagligt til de mange problemstillinger, som vi ser. Det vil vi gøre på en sober og ordentlig måde, men samtidig vil vi vise beslutningstagerne, at vores modstand er reel og ikke bare kan ignoreres.

Formålet med mødet er at give information om planerne, herunder beslutnings-forløbet, at sikre belysning af de problemstillinger, som lokalbefolkningen ser og at give borgerne mulighed for at stille spørgsmål til eksperter og politikere.

Skrevet af Sogneportalen, d. 26-05-2011

Nej til atomaffald - giv din underskrift

Mine venner fra Nymarkskolen ca 1969

Skrevet af Karin Lynge Thomsen, d. 26-05-2011

Atomaffald på Kertinge Mark..NEJ TAK
Fuldstændigt tåbeligt. Tænker på befolkningen, arbejdspladser der er nedlagt nok af i det område. Dem der bor der.Bliver stavnsbundet til området. Ingen flytter til. Ingen vil etablere nye arbejdspladser. Naturen der igen kommer til at lide. Nu hvor det endelig går fremad for Kertinge Nor. Kerteminde og Munkebo, byer der kun er få km væk. Ja selv odense er der ikke langt til i luftlinien. Det bliver en STOR ommer.
Skam jer.

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

KarinLThomsen

Skrevet af Erik Clausen, d. 26-05-2011

NEJ TAK til atomaffald - det kan de beholde ovre på DJÆLVEØEN.

I sin tid fik nogle kommuner en god ide og byggede Kommunekemi, så solgte de aktier til svendskerne og nu er den østfynske befolkning blevet offer for privatøkonomiske interesser og den slags politiske privatiserings fadæser skal vi ikke have mere af.

E-mail:

erik.cl

@stofanet.dk

Skrevet af Peter Jensen, d. 26-05-2011

Et klart nej ... til atomaffald ved Kertinge Mark ...

Skrevet af Erik-conny Jørgensen, d. 26-05-2011

Vi siger selvfølgelig også nej tak til at der skal være Atomaffaldslosseplads i vores skønne område !

E-mail:

erik-jorgensen

@ofir.dk

Skrevet af Susanne Andersen, d. 26-05-2011

nej tak

E-mail:

susanne-borup

@privat.dk

Skrevet af Svend erik Jørgensen, d. 26-05-2011

Nej tak til atomaffald

E-mail:

sej

@munkebo-borger.dk

Skrevet af Gretha Jørgensen, d. 26-05-2011

Nej tak til atomaffald

E-mail:

sej

@munkebo-borger.dk

Skrevet af Sogneportalen, d. 19-05-2011

Europæisk atomorganisation: »Vi tager gerne det danske atomaffald«
En europæisk sammenslutning af 10 lande er klar til at tage de værste 233 kg atomaffald fra Danmark med i et fælles slutdepot. Landene henvendte sig forgæves til Danmark i 2009, men først i sidste uge har Udenrigsministeriet henvendt sig.

Skrevet af Sogneportalen, d. 19-05-2011

Ødelæg ikke Kertinge med radioaktivt affald

Skrevet af Mette & Gunner Olsen, Kalundborg, d. 19-05-2011

Hvorfor lægge atomaffald og skabe usikkerhed i Kertinge Marks og dets naboer. Fordel det hellere i haverne hos dem der har besluttet kernekraftsbrug. Eller grav det ned på en øde ø, så det mindsker risikoen for uskyldige mennesker.

E-mail:

@sol.dk

guno

Skrevet af Sogneportalen, d. 16-05-2011

Kommune har desværre ikke plads til atomaffald

Skrevet af Sogneportalen, d. 16-05-2011

Kultursammenstød i Kertinge Nor

Nyeste kommentarer

27.03 | 16:10

Fint vi lejer let telt den 5 juni Venlig hilsen Bendix

15.03 | 07:49

Kære Alle i Kølstrup. Her fra Ulriksholmvej 9 skal lyde et rigtig god forår ti...

23.11 | 16:25

Hej Kirsten Ja, men skriv på: http://www.123hjemmeside.dk/tl9/53259432 s...

20.11 | 08:51

Hej Jeg har tidligere modtaget jeres blad, men gør det ikke mere. Er...